Cofetarie Online Bucuresti - Carina's Sweets - Laborator Propriu

Torturi nunta

Tort Nunta 9

Tort Nunta 9

130,00 Lei

Tort Nunta

Tort Nunta

130,00 Lei

Tort Nunta 1

Tort Nunta 1

130,00 Lei

Tort Nunta 2

Tort Nunta 2

130,00 Lei

Tort Nunta 3

Tort Nunta 3

130,00 Lei

Tort Nunta 4

Tort Nunta 4

130,00 Lei

Tort Nunta 5

Tort Nunta 5

110,00 Lei

Tort Nunta 6

Tort Nunta 6

110,00 Lei

Tort Nunta 7

Tort Nunta 7

110,00 Lei

Tort Nunta 8

Tort Nunta 8

110,00 Lei

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

De unde să comanzi torturi nunta? Programează din timp testarea unui tort de nunta

  Torturi nunta ideale pentru orice eveniment. Nici un nuntă nu este completă fără torturi nunta decorate cu gust și modele elaborate. În ciuda popularității în creștere a produselor tradiționale și a prăjiturilor fără zahăr, multe cupluri încă optează pentru torturi nunta clasice sau, cel puțin, un tort de nunta cu un singur nivel cu imaginea mirilor pe care îl vor tăia la petrecere.
Aceste torturi nunta adorate de invitați pot fi personalizate cu orice aromă sau fotografie, cu orice model, dar este important să oferiți cofetarilor de la Carina Sweets suficient timp pentru a lucra, pentru a elabora nu doar conținutul, ci și aspectul unui tort de nunta. Tot ce trebuie să știți despre comanda unor torturi nunta puteți afla de la cofetărie, dar luați în plan faptul că un tort de nunta trebuie comandat cu ceva timp înainte, în plus ar fi indicat să programați și o degustare.

  Deoarece probabil va trebui să vă comandați tortul înainte de a confirmările finale de la invitați, va trebui să îi oferiți cofetăriei un număr aproximativ de persoane, astfel încât să se poată aproxima greutatea unor torturi nunta. Dacă aveți, de exemplu, 150 de invitați, oferiți cofetăriei aceste informații, atunci când plasați comanda de torturi nunta.
Cei mai mulți vor spune că puteți comanda un tort de nunta suficient de mare pentru a alimenta aproximativ 75% din lista dvs. de invitați, deoarece un număr de participanți nu va lua o felie, dar acest număr va varia de la o cofetărie la alta. Dacă știți că doriți să aveți la petrecere un tort de nunta pe cinci niveluri, indiferent de câți invitați participă, transmiteți informațiile mai devreme. Trebuie să luați în calcul să dați comanda de torturi nunta cu aproximativ șase luni înaintea evenimentului.

Programați o degustare de torturi nunta la Carina's Sweets pentru a alege aroma

  Torturi nunta perfecte ar trebui comandate cu aproximativ șase luni înainte de ziua cea mare. Unele cofetării mai mici își completează rapid rezervările, în special în sezonul de vârf al nunților, astfel că ar fi util să comandați din timp ca să nu aveți neplăceri. În plus, vă va oferi suficient timp pentru a programa o degustare de torturi nunta, pentru a alege aroma preferată și pentru a hotărî și modele de torturi pentru nunta.
Dacă aveți nunta programată în afara sezonului aglomerat de nunți, atunci probabil nu veți întâmpina probleme pentru a comanda un tort de nunta cu două sau trei luni înainte. De asemenea, rețineți că va trebui probabil să achitați un avans atunci când rezervați data pentru livrare torturi nunta. Degustarea și propunerea de modele de torturi pentru nunta sunt, fără îndoială, cele mai plăcute momente ale fiecărui cuplu în procesul de planificare a nunții.

  Primul pas pentru selectarea unui tort de nunta este determinarea simțului general sau a temei nunții dvs., astfel încât designul unui tort de nunta să se potrivească cu estetica pe care o căutați. Dacă intenționați să organizați o nuntă cu temă marină, pentru că iubiți vacanțele la mare, poate doriți să încorporați detalii de plajă precum scoici sau culoarea albastră în designul tortului.
Dacă doriți să vă simțiți elegant, ați putea alege un design clasic de tort de nunta alb cu etaje, decorat cu paiete sau flori. Dacă aveți deja un design ales din modele de torturi pentru nunta căutate online, printați fotografiile și încercați să adaptați modelul după preferințe, dar discutând cu cofetarul înainte. Totodată și cofetăria are fotografii cu portofoliul de modele de torturi pentru nunta realizate. În mod normal, modelele de torturi de nunta sunt potrivite cu tema nunții tale și culorile folosite.

De-a lungul anilor, plăcinta a fost înlocuită de torturi nunta decorate

  Tort nunta este elementul central pentru fiecare ocazie specială din viața unui cuplu proaspăt căsătorit. Un tort de nunta tinde să se coreleze cu aspectul general al fiecărei nunți. În Roma Antică, nu era tocmai un tort de nunta, ci o pâine care era ruptă deasupra capului miresei de tânărul soț pentru a aduce noroc în cuplu și mulți copii tinerei familii.
Torturi nunta nu fuseseră inventate, așa că se folosea pâinea de orz, de formă rotundă. În Anglia Medievală, un tort de nunta era pus cât mai sus, pentru ca mirii să se chinuie puțin pentru a se săruta. Un tort de nunta nu a fot întotdeauna o certitudine a sărbătoririi unei nunți. De fapt, un tort de nunta era văzut ca un semn al statutului social. Cu cât era tortul mai mare, cu atât era mai important cuplul care se căsătorea.

  În epoca victoriană, glazura albă era considerată un simbol al bogăției, iar un tort de nunta era cu fructe și marțipan. La început un tort de nunta era denumit plăcinta miresei. De multe ori, mireasa punea un inel în compoziția plăcintei și oricine avea norocul să îl descopere ar fi urmat să se căsătorească. Acest obicei este similar cu prinderea buchetului miresei în timpurile moderne. Modele de torturi pentru nunta regale au stabilit mult timp standardele.
Pentru nunta reginei cu prințul Philip, un producător cunoscut de biscuiți scoțieni a copt o prăjitură de patru kilograme, folosind ingrediente furnizate drept cadouri de nuntă din străinătate, întrucât raționarea în timpul războiului în Marea Britanie era încă în vigoare. Cuplul a tăiat prima felie folosind sabia prințului Philip. Cel mai scump tort de nunta a fost evaluat la 52 de milioane de dolari, fiind împodobit cu 4.000 de diamante.

torturi nunta
modele de torturi pentru nunta
tort de nunta

ingrediente proaspete

INGREDIENTE PROASPETE

personal calificat

PERSONAL CALIFICAT

diverse produse

GAMA LARGA DE PRODUSE

pasiune

LUCRAT CU PASIUNE

transport frigorific

TRANSPORT FRIGORIFIC

produse personalizate

CREATIE SI DESIGN

whatsapp