Cofetarie Online Bucuresti - Carina's Sweets - Laborator Propriu

Noutati

Produs 1

Produs 2

Produs 3

Produs 4

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Pentru o utilizare in bune conditii magazinului online www.carinasweets.ro  va recomandam sa cititi Termenii de utilizare.

Cofetaria Carina’s Sweets isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila.

 

 www.carinasweets.ro este un magazine online de produse de cofetarie.

 

Este proprietatea SC IT ARTISTIC WEB SRL, cu punct de lucru in Bucuresti, Sector 4, Sos Oltenitei nr 230, CUI RO 28414738, Registrul Comertului J23/59/2017

 

Termen de valabilitate

 

 Termenele de valabilitate sunt cuprinse intre 3-30 zile si sunt inscriptionate pe fiecare produs in parte. Torturile se consuma de preferinta in cel mult 3 zile de la data fabricatiei.

 

 

 

Date personale

 

Datele personale ale clientilor sunt utilizate de Cofetaria Carina’s Sweets pentru facturare si expediere, in conformitate cu normele in vigoare. Datele personale nu vor fi livrate niciunei terte parti care nu este implicata in procesul de achizitie, livrare sau marketing al Cofetariei Carina’s Sweets, persoana fizica sau juridica, fara acordul expres al clientului.

 

Datele de identificare ale clientilor vor fi inaintate firmelor de livrare.

 

Cofetaria Carina’s Sweets isi rezerva dreptul de a realiza studii de piata sau de a trimite note informative clientilor inscrisi pe site, in conditiile in care acestia nu au exprimat in mod expres, in scris,intentia de a nu participa la aceste demersuri. Pentru acest gen de initiative de marketing (direct mail, efectuarea de studii de piata) Cofetaria Saveur poate contracta serviciile unei firme specializate.

 

 

 

Copyright

 

Articolele de pe acest site sunt proprietatea www.Carinasweets.ro. Utilizarea lor in alte site-uri sau mijloace de presa se poate face doar cu acordul scris al Cofetariei Carina’s Sweets.

 

 

 

Limitare responsabilitati

 

Firma It Artistic Web SRL nu poate fi facuta responsabila pentru orice boala / paguba produsa prin consumarea produselor dupa termenul de valabilitate inscris sau comunicat la cererea clientului, sau a produselor aflate in termenul de valabilitate dar pastrate in conditii necorespunzatoare de catre client dupa achizitionarea acestora.

 

 

 

 

 

Dispozitii finale

 

www.Carinasweets.ro functioneaza conform legislatiei in vigoare in Romania.

 

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www. Carinasweets.ro si orice incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre IT ARTISTIC WEB SRL si clienti se incearca a se solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti. Solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti aferente sediului  SC IT ARTISTIC WEB SRL.

 

 

 

Prin parcurgerea prezentului document clientul isi asuma in totalitate continutul.

whatsapp